Lekker Hollands door Yolanda van der Jagt

Lekker Hollands - Yolanda van der JagtLekker Hollands van Yolanda van der Jagt is nu verschenen in een goedkope mid-price editie. Lekkere Hollandse gerechten voor een leuk Hollands prijsje.

Yolanda van der Jagt laat in dit boek zijn dat met je ingrediënten van eigen bodem lekkere, originele gerechten kan maken. In dit boek gaat Yolanda van der Jagt op zoek naar de lekkerste ingrediënten van eigen bodem en komt zo langs veel producenten. Daarnaast vind je in ‘Lekker Hollands’ meer informatie over het omgaan met seizoensproducten, wanneer kan je bepaalde ingrediënten zoals bepaalde groenten en/of vis het beste eten, maar waarom biologisch? Op deze vragen krijg je daarom een duidelijk antwoord.

De recepten zijn ingedeeld in ‘groenten & kruiden’, ‘vis’, ‘gevogelte’, ‘vlees’ en ‘zuivel & zoet’. De recepten zijn in duidelijke stappen beschreven en hebben een korte inleiding over het gerecht zelf of over een bepaald ingrediënt in het recept. Verder zijn de meeste recepten voorzien van een foto van het eindresultaat. Handig in dit boek is dat naast een index op categorie er ook een index op ingrediënt is zodat je snel een recept kan terugvinden.

Yolanda werkt al bijna 20 jaar in topkeukens over de hele wereld en heeft onder meer samengewerkt met Jamie Oliver die ook het voorwoord heeft geschreven in Lekker Hollands.

Lekker Hollands is een heerlijk boek met een Hollandse gerechten met net die ene twist dat het weer net even iets anders smaakt!

Titel: Lekker Hollands
Auteur: Yolanda van der Jagt
Uitgever: Mo’Media
Verschijningsjaar: 2009
ISBN: 978905674013
Winkelprijs: 12,95

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.