Culinaire Saisonnier Herfst 2009

Culinaire Saisonnier Herfst 2009Het herfstnummer van Culinaire Saisonnier is weer verschenen. In dit nummer meer over de mierikswortel, de Elzasser wassabi, Herve This verteld meer over de chemie van onder andere spinazie-, peterselie- en champignon- bladeren, de witte truffel ‘Tuber Magnatum Pico’ en de bijzondere restaurantlocatie ‘Sonoy‘ in Emmeloord. Verder wat is de etiquette aan tafel, een portret van chef-kok Magnus Ek van Oaxen Krog, ’s werelds grootste visveiling: Tsukiji Fish Market en meer over de kokosnoot. Natuurlijk gaat in dit nummer Culinaire Saisonnier op reis en reist deze keer af naar Zwitserland en bezoeken Felix en Lucia Eppisser van restaurant Rigiblick. Dit en veel ander culinair nieuws en culinaire recepten in dit herfstnummer van Culinaire Saisonnier.

www.saisonnier.net

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.