Olive Oktober 2009

Olive Oktober 2009De allerlekkerste chocolade-desserts vind je deze maand in Olive Magazine, maar ook lekkere slanke gerechten die klaar zijn in 30 minuten en maar 3 ingrediënten hebben, 3 manieren met paddenstoelen of de seizoensrecepten van Valentine Warner. Verder een voorproefje uit John Torode’s nieuwste boek ‘Kip’ en strijd een Olive lezeres met Gordon Ramsay voor de lekkerste ‘apple crumble’. In Jimmy’s food heroes bezoekt Jimmy Doherty Richard Corner de man achter ‘Seafood & Eat It’, in City Breaks wordt het Spaanse Sevilla, Duitse Berlijn en Portugese Lissabon bezocht. Verder bezoeken Greg en Lucy Malouf Turkije en hebben daar heerlijke gerechten gevonden en ‘the postcard komt deze keer helemaal uit Hanoi. Dit en meer lees je in Olive!

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.