Cuisine door Francoise Bernard

CuisineBijna 5 kilo weegt het boek ‘Cuisine’ van Françoise Bernard, maar dan heb je ook maar liefst 1000 recepten uit de Franse keuken en 500 foto’s van de gerechten uit het boek. De hoofdstukken in ‘Cuisine’ bestaan uit ‘soepen en bouillons’, ‘koude voorgerechten’, ‘warme voorgerechten’, ‘eiergerechten’, ‘vlees en gevogelte’, ‘vleeswaren, ingewanden en orgaanvlees’, ‘wildbraad’, ‘vis, schaaldieren en zeevruchten’, ‘groenten’, ‘pasta, rijst en griesmeel’, ‘specialiteiten’, ‘sauzen’, ‘desserts’ en ‘cocktails en drankjes’. In de bijlagen wordt dieper ingegaan op de gebruikte ingrediënten, over de keukenattributen, hoe je een buffet organiseert en wat de eenvoudige regels zijn van wijn-spijscombinaties. Kortom met ‘Cuisine’ haal je een keur van recepten van de Franse kookkunst in huis, een monumentaal kookboek dat in elke keuken thuishoort.

Al ruim 40 jaar deelt Françoise Bernard haar passie voor de (Franse) kookkunst in de verschillende kookboeken die zij heeft geschreven en waarvan er al miljoenen over de toonbank zijn gegaan.

Titel: Cuisine
Auteur: Françoise Bernard
Uitgever: Lannoo
Verschijningsjaar: 2009
ISBN: 9789020984408
Winkelprijs: 49,95

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.