Foodies Oktober 2009

foodies 2009 oktober magazineProef de herfst met Foodies. Voel het ultieme herfstgevoel met de paddestoelenrecepten, snelle gerechten voor drukke dagen om lang te genieten van de herfst en recepten met pompoen en appel. Verder krijg je een voorproefje uit de nieuwste kookboeken van Rick Stein ‘Van kust tot kust’ en Gordon Ramsay ‘Pub Food’. In wat eet de kok? verteld René Brienen van Brienen aan de Maas wat hij thuis eet, in de kookschool worden bouillabaisse, pappardelle met pompoen en biefstuk en crème caramel stapsgewijs gemaakt. Lekker zijn de klassieke pasta’s en natuurlijk de klassieker van de maand ‘coq au vin’. Naast het verwenmenu met onder andere een heerlijke mousse au chocolat kan je gaan genieten van de lekkerste geuren uit de oven met de recepten voor koekjes die je in dit nummer kan vinden. Klik hier voor een voorproefje van deze Foodies.

www.foodiesmagazine.nl

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.