Chef School door Joanna Farrow

Chef schoolLeren koken als een professional? Dat kan met het boek Chef School van Joanna Farrow. Een boek vol stap-voor-staptechnieken en basisrecepten. In ruim 500 foto’s met duidelijke uitleg word je chef-kok in je eigen keuken.

In Chef School komen de volgende onderwerpen aan bod ‘keukenattributen’, ‘bouillons en sauzen’, ‘vlees en gevogelte’, ‘vis en schaal- en schelpdieren’, ‘groenten en fruit’, ‘eieren’, ‘pasta’, ‘deeg’, ‘brood’ en ‘taarten, koekjes en desserts’.

Maak bijvoorbeeld nu de perfecte kippenbouillon, leer hoe je vlees sappiger en smakelijker kan krijgen, leer hoe je een lamsbout uitbeent, zie hoe je groenten en fruit goed hoort te behandelen, maakt de beste pasta en bak straks de lekkerste taarten en cakes. Met de technieken uit dit boek wordt jij wellicht de volgende hobbykok van het jaar!

In Chef School zie en leer je dat koken helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Door basistechnieken te leren of je technieken te ‘updaten’ maak je bijna elk gerecht in een handomdraai.

Joanna Farrow, schrijfster van Chef School, is zelf styliste en schrijfster en schrijft regelmatig in verschillende culinaire magazines en schrijft ook kookboeken.

Titel: Chef School
Auteur: Joanna Farrow
Uitgever: Tirion
Verschijningsjaar: 2009
ISBN: 9789043912686
Winkelprijs: 12,50

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)