Italian / GoodFood Home Cooking Series

GoodFood Italian Home Cooking SeriesBBC GoodFood komt met de GoodFood Home Cooking Series, culinaire magazines met een bepaald onderwerp. Deze keer is het onderwerp Italian in de GoodFood Home Cooking series. Maak je eigen tomatensaus, maak meer met polenta of maak je eigen pesto. Leer risotto koken en maak de lekkerste pizza’s. Bekende chefs maken hun Italiaanse gerechten zo maken Rose Gray en Ruth Rogers van The River CafĂ© hun lunch menu, maakt Ursula Ferrigno stapsgewijs authentiek Italiaans brood en maakt Delia Smith haar niet te mislukken lasagne. Verder natuurlijk recepten voor doordeweek, het weekend en de allerlekkerste desserts en andere baksels. Uiteraard ontbreekt een stap-voor-stap gids om pasta te maken uiteraard niet in dit magazine. Deel je passie voor de Italiaanse smaken met deze Italian uit de serie GoodFood Home Cooking series.

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)