Foodprint Stadsgids Den Haag

Foodprint Stadsgids Den Haag JannekeOntdek de culinaire identiteit van de stad Den Haag in het boek ‘Foodprint stadsgids Den Haag’.

Voor ‘Foodprint stadsgids Den Haag’ zijn journalisten Janneke Vreugdenhil, Francien van Westrenen, Wouter van der Land, Ellie Brik en Drees Koren zijn op zoek gegaan naar de culinaire identiteit van hun stad ‘Den Haag’. Dit leverde boeiende gesprekken op met ondernemers, koks en bewoners over de Haagse producten, Haagse gewoontes en Haagse smaken. Fotograaf Sander Foederer heeft alles in beeld gebracht en grafisch ontwerpbureau LUST heeft de foodindex van Den Haag als wereld- en regeringsstad in kaart gebracht.

In Foodprint stadgids Den Haag lees je wat een ambtenaar op de verschillende ministeries zoal eten in hun bedrijfskantine, vind je de beste adressen voor het Haagse bakkie, weet je waar je moet zijn als je een dagje strand doet en weet je waar je de tweesterren frikandel kan kopen. Alle verhalen in Foodprint stadsgids Den Haag staan bol van het enthousiasme van de Haagse ondernemers en van achtergrond verhalen van een boeiende stad.

Kortom een unieke stadsgids van Den Haag die de ware culinaire identiteit onthuld. Waarin je adressen, plattegronden en zelfs recepten kan raadplegen. Al lezend proef en ruik je Den Haag!

Titel: Foodprint Stadsgids Den Haag
Auteur: Janneke Vreugdenhil, Francien van Westrenen, Wouter van der Land, Ellie Brik, Drees Koren & LUST
Uitgever: NAI Uitgevers
In samenwerking met: Stroom Den Haag
Verschijningsjaar: 2009
ISBN: 9789056626976
Winkelprijs: 19,95

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.