WineLife 1

WinelifeVanaf vandaag ligt het eerste glossy lifestyle magazine WineLife in de schappen. WineLife is een magazine dat prikkelt en ontspant. Sowieso wordt in elk nummer de lekkerste wijnen in diverse prijsklassen geproefd en beoordeeld. Verder staat WineLife vol interviews, reportages en lezersaanbiedingen. In dit nummer een interview met de ‘neus’ van de HEMA, wordt er een kijkje genomen in de wijnkelder van voormalig Yab Yum baas Theo Heuft en wordt er gecrost door de wijngaarden van Zuid-Afrika. Daarnaast lees je in WineLife columns van onder andere Joep Schrijvers, Bert Natter en Jan Heemskerk en vind je in elk nummer alles over wijnevenementen, veilingen, beurzen en proeverijen. Kortom met WineLife ben je heer en meester over elke wijnkaart!

Winelife gaat 6x per jaar verschijnen en kost 5,95. WineLife is een samenwerking tussen RTL en Dutch Media Publishers.

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)