Eet Wat Bij Je Past door Christine Tobback

Eet wat bij je past christine tobbackMisschien ken je het wel onverklaarbare pijnen en oververmoeidheid waar je niet van afkomt. Christine Tobback, voedingsdeskundige en gespecialiseerd in voedselintoleranties, heeft speciaal voor mensen met een chronische aandoening het boek ‘Eet wat bij je past’ geschreven.

Het boek beschrijft duidelijk hoe voedsel je kan ons smaken of kraken, door het elimineren van mogelijke veroorzakers wordt het juiste dieet gevonden. Het boek is ingedeeld in ‘onze voeding kan ons smaken … of kraken. In dit hoofdstuk wordt meer verteld over voedselallergieën, voedselintoleranties en pseudoallergieën, het eliminatiedieet en vitamines en mineralen die een rol spelen bij intoleranties. In hoofdstuk 2 wordt het eliminatiedieet verder uitgelegd. Vervolgens wordt in hoofdstuk 3 de keukens van de overgrootouders en de mediterrane besproken, wat waren hun keukengeheimen en huis-tuin en keukenmiddeltjes om vertering te verbeteren. Hoofdstuk 3 bespreekt de verschillende chronische gezondheidsklachten en aandoeningen en in het laatste hoofdstuk worden veel gestelde vragen aan Christine Tobback beantwoord.

Naast de duidelijke informatie in dit boek over intoleranties en allergieën rondom voedsel zijn er een aantal recepten in ‘Eet wat bij je past’ opgenomen zoals recepten voor voor- hoofd- en nagerechten. Verder lees je in dit boek ook een aantal praktijkvoorbeelden van cliënten van Christine Tobback.

Eet wat bij je past van Christine Tobback is een informatief boek wat hulp kan geven bij chronische aandoeningen en is daarnaast ook een bijzonder boeiend boek over welke invloed voedsel heeft op het dagelijkse leven.

Titel: Eet wat bij je past
Auteur: Christine Tobback
Uitgever: Standaard
Verschijningsjaar: 2009
ISBN: 9789002235115
Winkelprijs: 19,95

(17 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “Eet Wat Bij Je Past door Christine Tobback

  1. Geachte Mevrouw Tobback,
    Het boek Eet wat bij je past heb ik in de bib gevonden.
    Graag kreeg ik uw mailadres of telefoonnummer waarvoor mijn hartelijke dank bij voorbaat
    Miek Struyf

Reacties zijn gesloten.