BBC GoodFood Oktober 2009

BBC GoodFood October 2009Herfst oogst is het thema van het oktober nummer van BBC GoodFood. Er wordt dan ook uitgebreid gekookt met de oogst van deze maand van aubergines tot waterkers en van appels tot walnoten. Emma Lewis maakt de lekkerste maar ook engste Halloween lekkers. Jane Hornby maakt stap-voor-stap Deens gebak, Rick Stein maakt de authentieke curries en in ‘the Modern Vegetarian’ maakt Peter Gordon de lekkerste vegetarische gerechten. Goedkoop en makkelijk zijn de gerechten uit het keukenkastje van de student en John Torode heeft nieuwe ideeën voor de zondagse lunch. Kortom weer veel lekkers te vinden (en nog meer) in deze herfstachtige GoodFood!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.