SOS Piet 3 door Piet Huysentruyt

SOS Piet 3 - Piet HuysentruytKookboek nummer 3 is verschenen van het populaire Vlaamse tv-programma SOS Piet. In SOS Piet 3 zijn weer gerechten uit het tv-programma verzameld welke eerst finaal mislukten en nu dankzij de hulp van Piet Huysentruyt altijd gaan lukken.

Meer dan 400 items die voor SOS Piet gedraaid zijn zijn stuk voor stuk bekeken en afgewogen en uit al deze items zijn die items gekozen zodat iedereen wel iets van zijn gading in SOS Piet 3 kan vinden. In duidelijke stappen in zowel het recept als op de foto’s zie en lees je hoe het gerecht gemaakt wordt. Natuurlijk krijg je bij elk recept de stappen die allemaal fout kunnen gaan tijdens het bereiden van een gerecht en de 3 wijze punten van Piet Huysentruyt die het recept niet meer doen mislukken. Daarnaast staan bij de recepten handige tips hoe je het bijvoorbeeld ook anders kan bereiden.

Het boek is ingedeeld in ‘soepen & voorgerechten’, ‘hoofdgerechten’ en ‘nagerechten’, naast alle stap-voor-stap foto’s zie je van elk gerecht een foto van het eindresultaat. Een aantal recepten hebben een anekdote over de draaidag bij de mensen thuis over wat er voor of na de opname nog meer gebeurde.

Piet Huysentruyt, sterrenchef, werd in Vlaanderen bekend door programma’s als Lekker Thuis en de Perfecte Keuken. SOS Piet werd regelrecht een grote hit op de Vlaamse televisie.

Bekijk hieronder een trailer van SOS Piet van de Vlaamse commerciƫle omroep VTM.

Titel: SOS Piet 3
Auteur: Piet Huysentruyt
Uitgever: Lannoo
Verschijningsjaar: 2009
ISBN: 9789020984231
Winkelprijs: 18,95

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.