Wat Eet Jij Vandaag, Nijntje? door Dick Bruna

Wat eet jij vandaag, Nijntje?Nog even en het is Kinderboekenweek wat deze keer in het teken staat van eten en snoepen in kinderboeken. Nijntje doet ook mee! Voor de allerkleinsten is het prenten- en voorleesboek ‘Wat eet jij vandaag, Nijntje?’ verschenen van Dick Bruna.

Elke dag van de week eet Nijntje wel iets lekkers, iets lekkers bij het ontbijt, als tussendoortje, iets lekkers op brood. Nijntje snoept ook wel eens, maar eet ook haar groente. Soep en toetjes gaan er natuurlijk ook wel in. Verteld jouw kind straks aan Nijntje wat het allemaal lekker vindt?

Al sinds 1955 beleeft Nijntje al haar avonturen en er zijn dan ook al heel veel avonturen verschenen van haar. Wil je Nijntje en ander werk van dichtbij zien, dan kan je altijd een bezoekje brengen in het Dick Bruna Huis in Utrecht.

Titel: Wat eet jij vandaag, Nijntje?
Auteur: Dick Bruna
Uitgever: Mercis Publishing
Verschijningsjaar: 2009
ISBN: 9789056473600
Winkelprijs: 7,95

(17 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.