Smaakparade

SmaakparadeMet een heerlijk zonnetje is vandaag de derde editie van de Smaakparade van start gegaan op Stadslandgoed de Kemphaan in Almere. Met een culinaire route langs de verschillende culinaire heerlijkheden van onder andere Desem & Zo, Mille Sapori, Beemster, Scotch Single Malt Whiskey Society, Numi Thee, De Vuurtoren (bekend van de zeeuwier jenever) en Livar. In het Smaaktheater werden verschillende demonstraties gehouden zoals van Giovanni die Italiaans kookte en een introductie van Marcus van den Noord van Zilt & Zalig over de oester. Het Smaaktheater werd gehouden in een heuse spiegeltent. Daarnaast kon je diverse workshops volgen in de Smaakcarroussel en bij het culinair podium. Nieuw dit jaar was de bekendmaking van de genomineerden van het Kookboek van het Jaar verkiezing, in de tent van de hobbykok van het jaar verkiezing gaven vrijdag de auteurs van de ingezonden boeken, waaronder ook een aantal genomineerden, hun gerechten uit hun kookboek demonstreren en laten proeven aan het publiek. Zo hebben we heerlijk genoten van een aardbeientaart uit Passie voor Koken, de hemelse modder op uit Hemelse Modder en een snelle coq au vin uit Spitsuurkoken. Natuurlijk was ook dit jaar Felix Wilbrink, culinair journalist van de Telegraaf van de partij. Hij interviewt elke dag een aantal culinaire gasten over hun boek, kookboek of hun visie. Met een heerlijk zonnetje een uitermate leuk evenement om heerlijk een paar paar uurtjes op te vertoeven!

Klik hier voor onze foto-impressie van vrijdag 18 september.

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.