Allerhande 10/2009

AllerhandeBye Bye Kookstress, meer tijd voor andere dingen juicht de cover van de Allerhande toe. Gerechten die binnen 10 minuten op tafel staan, kook uit je voorraadkast en diepvries of laat gewoon de oven het werk voor je doen. Verder de herfst op je bord met witlof, maak stap voor stap het klassieke pasteitje met ragout, kook groots voor een groot gezelschap en wat schotelt Babette van Veen haar kinderen voor. Verder gaat Allerhande op bezoek bij een van haar producenten en deze keer is het fruitteeltbedrijf Frutas Esther en in de kinderkeuken wordt er gezorgt voor een verrassende broodtrommel. Dit en meer lees je in de Allerhande, gratis te halen bij Albert Heijn of
hier online door te bladeren.

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.