Patisserie & Desserts 15

Patisserie & Desserts 15Nummer 15 van Patisserie & Desserts is inmiddels weer verschenen en zoals altijd met de meest mooie en lekkere op het gebied van de patisserie en desserts. In dit nummer meer over van tarwe naar bloem, Jeroen van Oijen van Culiversum bekijkt de klassieke desserts opnieuw en maakt er zijn nieuwe klassieker van en de trots van Canada: de icewine. Verder wordt er een kijkje genomen bij Bas Christiaansen die nog op de authentieke manier de boterbabbelaar maakt en kijkt Patisserie & Desserts bij confiserie Warnimont hoe de poepkes gemaakt worden. Brood- en banketbakkerij Al Amien geeft hun recepten prijs voor echte Marokkaanse koekjes, ijssalon Bon Appetit verrast Patisserie & Desserts met visijs en Alain Vandersmissen van restaurant Sea Grill presenteert zijn ultieme taart. Dit en veel meer valt er te lezen in nummer 15 van Patisserie & Desserts.

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.