MasterChef: The Professionals 2

MasterChef: The Professionals 2
Vanavond om 21:30 begint de 2de serie MasterChef: The Professionals op BBC2 waarin Masterchef-veteraan Gregg Wallace en Sterrenchef Michel Roux Jr. op zoek gaan naar de beste professionele chef. In de eerste ronde zullen steeds 3 chefs tegen elkaar strijden en moeten in 50 minuten 2 gerechten klaar hebben die zijn gebaseerd op de zelfde ingrediënten. Voor de tweede ronde moeten ze twee klassieke gerechten opnieuw creëren tot een hoog niveau. Alleen 1 kan hierin de beste zijn. Alleen de besten gaan door naar de kwartfinales. In de kwartfinales koken de winnaars van de week voor drie restaurantrecensenten en die zijn natuurlijk niet mals met hun kritiek. Uit elke kwartfinale blijven 2 kandidaten over die mee mogen naar de finaleweek. Deze week belooft voor de kandidaten die zijn overgebleven veel stress en ze moeten laten tonen dat zij genoeg ervaring en professionaliteit bezitten door alle kook-ervaringen met glans te doorslaan om zo gekroond te kunnen worden tot kampioen. Het belooft dus weer wat elke maandag t/m donderdag om 21:30 bij MasterChef: The Professionals!

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)