Het Grote Nutella Kookboek door Paola Balducchi

Het grote Nutella kookboekIedereen kent wel de Nutella pot die ’s ochtends bij het ontbijt op tafel staat of Nutella gesmeerd op je lunch boterham. Maar je kan veel meer doen met Nutella en dat bewijst Paula Balducchi met haar ‘Grote Nutella Kookboek’.

Met de Italiaanse hazelnoot-chocoladepasta kan je veel kanten op. Paula Balducchi heeft allerlei zoete gerechten gemaakt met Nutella en deze zijn nu verzameld in dit boek. Van koekjes, cakes, drankjes, rijst met Nutella en fruit met Nutella je kan het allemaal maken. Het boek bevat niet echt een volgorde qua recepten, maar het doorbladeren, lezen en kijken van recepten doet het water in je mond lopen en dat zo’n 440 pagina’s lang. Uiteraard begint het boek met een geschiedenis van het mer Nutella en haar oorsprong in ItaliĆ«. De recepten zijn kort en duidelijk beschreven en sommige recepten zijn voorzien van een foto van het eindresultaat. Het hele boek is verder opgesierd door leuke illustraties en het Nutella logo springt er op bijna elke pagina wel uit.

Als voorproefje op ‘Het Grote Nutella Kookboek’ kan je een kijkje nemen op de Nederlandse Nutella site voor een aantal Nutella Recepten. Met dit boek in huis kom je er bijna niet onderuit om mega-potten Nutella in huis te halen want je gebruikt het straks niet meer alleen voor op de boterham!

Titel: Het Grote Nutella Kookboek
Auteur: Paola Balducchi
Uitgever: Becht
Verschijningsjaar: 2009
ISBN: 9789023012627

(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)