Wining & Dining 3/2009

Wining & DiningHet tijdschrift voor fijnproevers ‘Wining & Dining‘ staat deze keer in het teken van ‘home sweet home made’. Hartverwarmende herfst recepten met onder andere paddenstoelen en pastinaak. Heerlijke Italiaanse recepten en recepten met paarse groenten. Verder staat Ramon Beuk in de keuken met Arnold Vanderlyde, delen Marriet en Simone van de House of Origin hun passie en interviewt Wining & Dining sterrenchef Mohammed El Harouchi van restaurant Solo. Op wijngebied wordt de nederwijn ontdekt, gewoon wijn uit Nederland en de column van Ruit & Rijst gaat over crazy grapes. Dit en meer lees je natuurlijk in Wining & Dining!

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.