FoodNight

FoodNight26 september wordt in het kader van de ‘Week van de Smaak‘ op het Amsterdamse Javaplein ‘Foodnight‘ georganiseerd. Van 18:00 tot 24:00 kan je genieten van heerlijke hapjes van ondernemers en van de proefobers die de hele avond rondlopen met hun dienbladen vol. Eet de film met aansluitend een menu wat aansluit op de film die getoond werd. Een symposium over ‘food’ met de volgende onderwerpen: • de kracht van eten • de kansen die voortvloeien uit deze kracht • voorbeelden hoe je met eten de lokale economie kunt versterken. Discussiër mee met deze onderwerpen en bezoek de boekpresentatie van ‘verse munt, lamsbout & baklava’ van Meliha Genco. Een nacht (avond) waarbij de smaken anders zullen zijn dan anders! (NB na 19:00 kan je gratis parkeren, maar kom bij voorkeur per openbaar vervoer)

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.