Wat Gaan We Eten? door Bill Granger

wat gaan we eten?Nieuwe familiegerechten van Bill Granger vind je in zijn nieuwste boek ‘Wat gaan we eten?’. Het boek bevat recepten voor een druk gezin, gezond en makkelijk en snel te bereiden voor elk moment van de dag. Het boek in ingedeeld in de volgende hoofdstukken ‘uit de veren!’, ‘een goed begin van de middag’, ‘verwen-vieruurtje’, ‘simpele kost’, ‘de snelle avondhap’, ‘eten voor weinig geld’, ‘voor de diepvries’, ‘vrienden te eten’ en ‘zoethoudertjes’. Niet elk recept heeft een foto van het eindresultaat. De foto’s in dit boek zijn van John Kernick. Verder vind je bij sommige recepten tips of leuke anekdotes van Bill Granger. Wat gaan we eten? staat voor inspiratie en leer je dat het geheim zit en net die kleine dingen die een gerecht net weer wat anders maakt.

Titel: Wat gaan we eten?
Auteur: Bill Granger
Uitgever: Fontaine
Verschijningsjaar: 2009
ISBN: 9789059563094
Winkelprijs: 29,95

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.