delicious. Oktober 2009

deliciousLekker Vega, zelfs Jamie Oliver kookt zonder vlees en zonder vis en Bill Granger heeft alles in huis voor een late vegetarische lunch. Maar liefst 20 vegetarische recepten in deze delicious. Krijg een voorproefje uit de nieuwste boeken van Antonio Carluccio ‘Eerlijk Italiaans’ en Rick Stein ‘Van Kust tot Kust’. Maak heerlijke Chinese gerechten met de recepten van topkok Kylie Kwong of maak de heerlijke hapjes voor bij de afternoon tea van Jon Scobey. Verder zit Cor Hospes aan tafel bij Harold Hamersma en praat over wijn en wordt er van alles geshopt wat wel iets met brood te maken heeft. Dit en meer lees je in deze delicious. Klik hier voor een voorproefje uit deze delicious.

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.