Smaakwereld 3/2009

SmaakwereldDe nieuwe Smaakwereld ligt weer in de winkelschappen. In dit nummer meer over spelt, wat is het voor een graansoort en wat kan je er mee naast een brood bakken. Dick Soek van Restaurant Schathoes maakt een speltsalade en een speltsoep. Wat is het paradijs op aarde, volgens de topkoks? In de rubriek Chef! interviewt Joost Scholten chef Moshik Roth van ’t Brouwerskolkje. Verder meer over de Duitse augurk uit Spreewald, wat is een granaatappel en een kijkje in de Oosterse keuken van Doesburg bij gasthuis du Soleil. Natuurlijk ook meer over de SmaakParade, het culinaire buitenevenement, wat is daar te beleven? Neem een kijkje in de whisky distilleerderij in Baarle-Nassau of lees meer over een snelle wijnboer in Umbrië. Dit en veel meer culinair leeswerk en recepten in deze Smaakwereld!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)