Kinderboekenweek gaat aan tafel met eten en snoep

Kinderboekenweek gaat aan tafel met eten en snoep de wraak van het spruitje jan paul schuttenNog een maand en dan is het zover, dan start de Kinderboekenweek. Van 7 oktober t/m 17 oktober staat de kinderboekenweek in het teken van eten en snoep in kinderboeken. Want er zijn meters vol planken bedacht met kinderboeken vol eten en snoep. Als je voor 10 euro aan kinderboeken koopt dan krijg je het boekje ‘De wraak van het Spruitje’ van Jan Paul Schutten cadeau. Kan je nog geen leuk boek verzinnen wat je graag wilt hebben, haal dan eerst het magazine de kinderboekenmolen als je tussen de 6 en 12 jaar bent bij de bibliotheek of bij de boekhandel. Voor je kleine zusje of broertje kan je de voorleesgids gelijk meenemen. Alvast wat ideetjes: een echt kookboek voor kinderen: Lekker Opscheppen van Karin Luiten, ‘het neusje van de zalm van Maria van Donkelaar en Martine van Rooijen over allerlei spreekwoorden over eten, de gedichtbundel ik wil een naam van chocola of het smaakpretpark van Pierre Wind. Natuurlijk is er tijdens de kinderboekenweek van alles te doen! Wil je weten wat er te doen is? Klik dan hier om een kijkje te nemen bij de site er-op-uit!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.