La Cucina Italiana September 2009

La Cucina Italiana septemberDe Italiaanse keuken in 84 toprecepten vind je in dit nummer van La Cucina Italiana. Onder andere krijg je recepten mat aardappels van Italiaanse chefs, dus eens geen pasta in de Italiaanse keuken en wordt de tong en andere platvissen behandeld in de kookschool met uiteraard stap voor stap recepten. In de wereldkeuken Amerikaanse pancakes met ahornsiroop en ook leer je in La Cucina Italiana hoe je een kip uitbeent. Verder meer over agriturismo, overnachten bij de boer in Italiƫ, alles over de halfharde en zachte Italiaanse kazen en meer over de duurste vloeistof ter wereld: balsamico azijn van Giusti. In lekker gezond alles over het wondermiddel van de oceaan: zeewier. Hoe kan je het gebruiken in de keuken, wat moet je weten van zeewier en wat zit er in. Klik hier om het laatste nummer van La Cucina Italiana door te bladeren.

www.cucinait.nl

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.