Boodschappen September 2009

Boodschappen september 2009Nog even genieten van een lekker nazomergevoel? In de nieuwe Boodschappen vind je namelijk de heerlijkste Caraïbische gerechten zoals ‘jerk’ kip, Creoolse vis en rijst met bonen en kokos. Verder meer over marineren, met marineren kan je veel smaak krijgen in vis- en vleesgerechten maar wat zijn de beste marinades in combinatie met bepaalde soorten vlees of vis, Boodschappen heeft het op een rij gezet en ook een viergangen menu met vis. In Koken met … kookt Alexandra deze keer met couscous, in 12 recepten de wereld rond reizen Joyce en Saskia af naar Indonesië en maken ze Indonesische saté en nu is het de periode van de tomaat, en daarom zijn ze in de hoofdrol in deze Boodschappen. Boodschappen is gratis te verkrijgen in verschillende supermarkten.

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.