Sonja 5/2009

SonjaVoor de meesten onder ons is de vakantie weer voorbij, maar de vakantiekilo’s zitten er misschien nog aan. In het nieuwe Sonja Magazine weekmenu’s om deze vakantiekilo’s snel kwijt te raken. Verder kookt Sonja Pools met haar vader en Surinaams met Ruth Jacott, zit Sonja aan tafel bij Natasja Froger en is ze in haar moestuin bezig met rucola. Ook in dit nummer lekkere fruitdessert, budgetkoken, gerechten onder de 4 euro, meer dan 150 kilo hoe komt dat en hoe krijg je kinderen zover dat ze iets gaan eten met plezier? Heb je last van de middagdip? Sonja weet hoe het komt en wat je er aan kan doen. Dit en meer staat in het nieuwste nummer van Sonja Magazine. Klik hier voor een voorproefje!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.