Lisa Kochen & Backen

Lisa Kochen & BackenLisa Kochen & Backen is een Duits kookmagazine wat maandelijks verschijnt. Het onderschrift luidt, vertaald, koken met plezier, bakken met liefde, eten met genot. De seizoensingrediënten in dit septembernummer zijn de paprika, pompoen en daarmee kan je verschillende maaltijden mee maken. Voor de laatste warme dagen nog een aantal lichte pastarecepten die binnen 30 minuten klaar zijn en niet duur zijn. Verder in de kookschool aardappelhits uit de oven en alles over konijn bereiden, gaat Lisa Kochen & Backen op reis naar Sardinië, recepten voor een laat zomerfeest en recepten van de vakantiebestemmingen. O ja en probeer de cassis-slagroom-sinasappeltaart te maken van Bernd Sieffert. Lisa Backen & Kochen is qua prijsverhoudingen een goed magazine, veel recepten, genoeg achtergrond informatie en goede afwisseling en dat voor maar 1,80!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*