Winiefreds Aardappelboek door Winiefred Van Killegem

Winiefreds aardappelboekAardappels worden steeds meer verdrongen in de keuken door pasta en rijst, maar de aardappel heeft zoveel mogelijkheden. Winiefred van Killegem maakt zich dan ook sterk voor de aardappel.

In Winiefreds Aardappelboek schrijft met veel enthousiasme over de mogelijkheden van de aardappel, want de aardappel heeft meer te bieden dan allemaal gekookt en geprakt bij de groente. Het boek is ingedeeld in maar liefst 14 hoofdstukken, te weten: ‘een beruchte geschiedenis’, ‘kweken, planten en oogsten’, ‘soorten en varieteiten’, ‘omtrent voedingswaarde’, ‘handige keuken- en huishoudtips’, ‘alles over vitamines’, ‘medisch gezien’, ‘ ‘mooi met aardappelen’, ‘Winiefreds 101 aardappelweetjes’, ‘Winiefreds aardappeldieet’, ‘ieder land zijn eigen recept’, ‘aardappelen in de keuken’, ‘Winiefreds klassiekers’ en ‘Winiefreds droom’. Alle denkbare facetten rondom de aardappel komen dus aan bod in Winiefreds Aardappelboek.

Wist je bijvoorbeeld dat de tomaat familie van de aardappel is, dat aardappelsap goed is voor wintervoeten en -handen of dat acne minder wordt door het gebruik van een kompres met zeer fijn aardappelrasp. Naast al deze handige keukentips gebruik je de aardappels ook gewoon om te eten. Daarom krijg je handige recepten met de klassieke bereidingen met de aardappel, daarnaast ook andere recepten met de aardappel zoals de aardappel-macaronischotel of het echte recept voor de aardappelkroket.

Winiefreds Aardappelboek is een boek vol informatie over de aardappel. Door alle handige doe, weetjes en tip leer je de aardappel weer te waarderen!

Titel: Winiefreds Aardappelboek
Auteur: Winiefred Van Killegem
Uitgever: BMP Culinair
Verschijningsjaar: 2009
ISBN: 9789057202162
Winkelprijs: 14,95

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.