Donna Hay Magazine 45

Donna Hay Magazine‘Welcome Home’ recepten in deze Donna Hay Magazine. Omdat Donna Hay Magazine een Australische uitgave is in dit nummer snelle winterse recepten, een winters menu met een uiensoep, rund met tijmboter en tiramisu, ingrediënt van het seizoen is boerenkool en winterse wijnen. Verder hoe maak je de lekkerste kippensoep inclusief lekkere varianten, wordt er op forel gevist, verschillende recepten met citroen en vlees met bot. Als afsluiter krijg je recepten voor magische puddingen en makkelijke pasta gerechten. Natuurlijk ook in deze Donna Hay Magazine allerlei styling en shopping tips. Vind meer recepten en stylingtips in dit nummer van Donna Hay Magazine.

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “Donna Hay Magazine 45”

 1. Hi Anja,
  Wat een leuke blog heb je!
  Vroeg me af hoe jij de recente donna’s bemachtigd. vanuit australie shippen ze niet. zie uit naar je reactie.
  alvast bedankt!!hartelijke groet, monica

  1. Hallo,

   Dank je wel voor het compliment. De Donna Hay koop ik regelmatig bij de Readshop bij ons in Nederland, daar kan je het online ook bestellen maar dan moet je het wel afhalen in een filiaal in Nederland. In België heb ik de Donna Hay wel vaker gekocht bij de IMS in Antwerpen en Hasselt. Ik geloof dat je daar online ook tijdschriften kan reserveren, maar dat weet ik niet zeker. Ik hoop dat je er wat mee kan!

   Groetjes Anja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.