Tina Koch & Back-Ideen

Tina Koch & Back-IdeenTina Kochen is een Duits maandblad voor elke dag goed koken. In dit nummer nieuwe ideeën met gehakt, het idee van de maand is de aardappel, recepten en tips voor het bereiden van aardappels. Handig is de rubriek ‘Koch-ideeen schnell’ met maar 4 ingrediënten en maximaal 30 minuten tijd heb je de lekkerste maaltijd op tafel. Tina Kochen gaat ook op reis, deze keer is de Franse Elzas aan de beurt. Wat zijn de typische streekproducten van deze streek en wat zijn typische Elzasser gerechten. Daarnaast de lekkerste recepten voor fingerfood hapjes en allerlei ideeen om fingerfoodhapjes leuk te presenteren. Als afsluiter in deze Tina Kochen leer je in de bakschool hoe je een zwart-witte chocoladetaart stapsgewijs kan maken. Makkelijke recepten voor een leuke prijs vind je in Tina Kochen.

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.