Heerlijk Spaans Koken

Heerlijk Spaans KokenSpaans koken voor een prikkie? Dat kan met het nieuwste Aldi kookboek ‘Heerlijk Spaans Koken’ met 50 ‘Spaanse’ recepten voor maar 3,99. Van simpel tot iets moeilijkere recepten vind je in dit kookboek. Het boek is ingedeeld, net als de andere delen van Aldi Heerlijk koken, in ‘oh zo snel’, ‘door de week’, ‘van alles en nog wat’, ‘wereldberoemd’ en ‘neem je tijd’. Van klassieke traditionele tot moderne Spaanse gerechten lees je in dit boek. Van de meest gebruikte ingredi├źnten in de Spaanse keuken krijg je een uitleg en elk hoofdstuk wordt afgesloten met een menusuggestie. Enkele recepten in ‘Heerlijk Spaans Koken’ zijn voorzien van een foto van het eindresultaat. Leuk boek voor als je voor een prikkie de Spaanse keuken in huis wilt halen.

Titel: Heerlijk Spaans Koken
Verschijningsjaar: 2009
In opdracht van: Aldi

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.