Schnelle Rezepte

Schnelle Rezepte60 snelle recepten in het Duitse blad Schnelle Rezepte, een blad wat maar 95 cent kosten. De recepten in Schnelle Rezepte zijn vooral van fabrikanten en bedrijven zoals onder andere Bonduelle, Bofrost en Zottarella ook van website 1000 rezepte vind je een aantal recepten in Schnell & Lecker. In ieder geval zijn de recepten vrijwel allemaal voorzien van een foto en zijn ze in duidelijke stappen beschreven. Alleen kloppen de ingredienten uit het lijstje soms niet wat er in het recept gebruikt wordt. Ach dan wordt het gewoon wat freewheelen tijdens het koken van een recept uit Schnell & Lecker.

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.