Varkensvlees door Veronique & Michel de Meyer

VarkensvleesVerrassend en veelzijdige recepten met varkensvlees staan in het kookboek Varkensvlees van Veronique en Michel de Meyer. Varkensvlees is een tijdlang uit de gratie geweest in de gewone en restaurantkeukens maar begint weer met een opmars. Het boek begint met een inleiding over het varken vroeger en nu, het varken ontleed, varkensvlees van a tot z, de verschillende versnijdingen en veelgestelde vragen en misverstanden over varkensvlees. Vervolgens beginnen de recepten. De recepten zijn ingedeeld in ‘klassiek gestoofd’, ‘blanquette en ragout’, ‘kotelet traditioneel en toch anders’, ‘worst en gehakt’, ‘varkensvlees op de grill’, ‘ham en hammetjes’, ‘veelzijdig spek’, ‘varkensvlees ingepakt’, ‘varkensvlees als verpakking’, ‘ van kop tot teen’ en ‘met een oosters tintje’. Genoeg variatie dus met varkensvlees. De recepten in dit boek zijn allemaal voorzien van een foto van het eindresultaat en zijn allen puntsgewijs geschreven. Een leuk boek als je eens wat anders met varkensvlees wilt doen.

Titel: Varkensvlees
Auteur: Veronique & Michel de Meyer
Uitgever: Standaard
Verschijningsjaar: 2007
Winkelprijs: 14,95

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.