Puur Doorn

Puur DoornVan 10 t/m 13 september wordt op het terrein van Huis Doorn het evenement Puur Doorn, voorheen bekend als Country Fair Doorn, georganiseerd. Ook dit jaar zijn er weer voldoende activiteiten. Zo is er een roofvogelshow, kan er een ritje gemaakt worden in een authentieke koets over het terrein van Huis Doorn en zijn er veel standhouders die hun producten aanbieden.

Natuurlijk is er op culinair gebied op Puur Doorn ook genoeg te beleven. Zo zijn er op donderdag en zaterdag kookworkshops op de houtgestookte AGA door d’Verte en Koksgasten. Zondag is er een workshop van smartcook Julius Jaspers.

Naast deze leuke workshops zijn er meer dan 30 standhouders met de meest bijzondere en heerlijke culinaire producten. Onder andere vind je op Puur Doorn ‘Eat my pie’ met Engelse pies en hartige taartjes, ‘Original Beans‘ met verfijnde chocolade van de oorspronkelijke cacaobonen, ‘Tea in the city‘ met kwaliteitsthee en bijzondere theepotten en ‘Stelle Robertson’ met Schots culinair erfgoed zoals fudge en shortbreads. En dit is nog lang niet alles van de lijst met culinaire heerlijkheden.

Puur Doorn wordt georganiseerd van donderdag 10 september t/m zondag 13 september in Doorn. Donderdag en Vrijdag zijn de openingstijden van 10:00 tot 19:00, zaterdag kan je Puur Doorn bezoeken tussen 10:00 en 18:00 en zondag is Puur Doorn geopend tussen 11:00 en 18:00. De toegang is 12,00 per persoon. Klik hier voor een kortingsbon op de toegangsprijs.

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.