delicious. GB September 2009

delicious september 2009 issueRijp en klaar om bereidt te worden, de late zomervruchten en -groenten kan je deze periode goed bereiden in de maaltijden en met de recepten uit deze Britse delicious. zet je zeker iets bijzonders op tafel. Zo heeft gastchef Mark Hix 3-gangen menu van 3 klassiekers, zalm salade, konijn in bier en citroen trifle, bereidt met de beste ingredienten. Mark Diacono, hoofd tuinen van de River Cottage, heeft recepten met groenten en fruit vers van het land. Maak de lekkerste tomatensaus met verse tomaten, de lekkerste vruchtentaarten en -cakes of leer alles over het maken van jam. Verder maakt Rick Stein een zomerse lunch voor zijn gasten, Simon Rimmer barbecuet vlees-vrij, Levi Roots, maker van de reggae reggae saus laat je proeven van zijn Caribische roots en een item over wat je kan doen met restjes in je keukenkastje. Trouwens lees ook de rubriek ‘junior food heroes’, zij zijn de toekomst wat eetgewoontes betreft! Dit en meer lees je in de Britse delicious.

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.