Zuiders Koken in 30 Minuten

Zuiders koken in 30 minutenDrukke dag gehad en dan toch nog iets op tafel moeten zetten. In Zuiders Koken in 30 minuten staan allerlei mediterrane recepten die binnen 30 minuten gemaakt zijn en ook nog eens voedzaam zijn. De KAV-praktische school heeft de lekkerste snelle mediterraanse recepten in ‘Zuiders koken in 30 minuten’ op een rij gezet. Het boek is ingedeeld in ‘hapjesen voorgerechten’, ‘slaatjes’, ‘soepen’, ‘pasta en rijstgerechten’, ‘vis, schaal- en schelpdieren’, ‘vlees’, ‘bijgerechten’ en ‘desserts’. De recepten zijn allemaal in stappen beschreven en sommige recepten zijn voorzien van een foto van het eindresultaat. Met dit kookboek zet je met het grootste gemak snel pasta puttanesca, scampi’s op z’n Spaans, varkenshaasje op zuiderse wijze of zabaglione met rode vruchten binnen 30 minuten op tafel. Wie wil dat nu niet?

Titel: Zuiders koken in 30 minuten
Uitgever: Standaard
Verschijningsjaar: 2009
Winkelprijs: 9,95

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.