SpecialBite Terrassen

SpecialBite TerrassenMisschien zijn er in september en oktober nog wel een paar zomerse dagen en op die dagen wil je niets liever dan op een terras zitten genietend van een heerlijke lunch of diner. De meest bijzondere terrassen zijn door SpecialBite gezocht en gevonden en zijn gepubliceerd in de zomerse special ‘SpecialBite Terrassen’.

Maar liefst 126 terrassen zijn geselecteerd voor deze special. De terrassen zijn per provincie ingedeeld, met in elke provincie het beste terras volgens de SpecialBite Spotters. Bij elk genoemd terras staan leuke tips om te doen in de omgeving van het bezoeken van het ‘Gevangenismuseum‘ in Veenhuizen tot het lopen van het blotevoetenpad bij het Hof van Twello. Natuurlijk staan de adresgegevens en links van de restaurants er duidelijk bij, inclusief de dagen dat het restaurant geopend is.

Verder kan je ook dansen en sjansen met de terrassengids, SpecialBite heeft een selectie van leuke festivals, concert, openluchttheater en strandfeesten in ‘SpecialNite’ op een rij gezet. En zelfs in september zijn er nog leuke zomerse activiteiten! Lekker zijn de recepten voor onderweg. Al met al een handige gids om de leukste en lekkerste terrassen in de verschillende regio’s te vinden.

SpecialBite terrassen is nu voor 4,95 te bestellen via deze link.

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.