De Beste Hobbykok van Vlaanderen

De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Vanaf 1 september om 20:35 start bij de Belgische commerciĆ«le zender VTM een nieuwe zoektocht naar kooktalent in Vlaanderen. In het programma ‘de Beste Hobbykok van Vlaanderen’ zoeken Peter Goossens en Sergio Herman naar het beste kooktalent. Uiteindelijk zullen 13 kandidaten tegen elkaar gaan strijden. Op de site van ‘De Beste Hobbykok van Vlaanderen’ kan je straks video’s bekijken, de laatste nieuwtjes en de laatste uitzending. Sergio Herman en Peter Goossens zullen daar ook hun tips en technieken plaatsen. Dus wie weet ben je straks ook een echt kooktalent thuis! Peter Goossens en Sergio Herman zullen in dit programma na de selectie de overgebleven kandidaten coachen voor het beste resultaat van hun kooktalent! Bekijk hier onder alvast de promo van het programma! Je kan ook je kookvragen stellen aan Peter en Sergio via de mail.

Herbekijk de afleveringen.
Afl 1 – De 1ste selecties van 29 naar 19 hobbykoks.
Afl 2 – Op de markt en selectie voor de trainingskeuken, nog 13 koks.

(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)