Tip Culinair Vlees

VleesMet vlees kan je veel doen, in ‘Vlees’ van de makers van het tijdschrift Tip Culinair’ staan maar liefst 165 recepten met vlees. Het boek is ingedeeld in ‘varkensvlees’, ‘kalfs- en rundvlees’, ‘lamsvlees’ en ‘vleeswaren en rookworst’. Bijna elk recept wordt vooraf gegaan door een korte inleiding, is voorzien van een foto van het eindresultaat, is stapsgewijs beschreven en de bereidingstijden zijn er duidelijk bij vermeld. Een leuk boek voor iedereen die ook vlees op tafel zet en waarvan je de kwaliteit mag verwachten van de makers van Tip Culinair.

Titel: Tip Culinair Vlees
Uitgever: Sanoma/ Tirion
Verschijningsjaar: 2002

(20 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.