Gourmet Augustus 2009

Gourmet Augustus 2009Gourmet is het Amerikaanse magazine voor het goede leven. Wat opvalt in dit magazine is dat er enorm veel tekst in staat, afgewisseld met best veel reclame en de foto’s van recepten zijn best klein. In dit nummer de succesrecepten van de redactie van Gourmet, je beste tuinfeest, 10-minuten gerechten en vegetarische gerechten voor elke dag. Verder reist Gourmet af naar Canada en bezoekt daar boeren, wijnmakers, bakkers en kaasmakers. Ook gaat er een culinaire reis richting het Italiaanse eiland SiciliĆ«. Sla in dit nummer niet het item ‘frozen assets’ over. Hierin staan heerlijke recepten voor allerlei soorten schepijs. Natuurlijk is dit nog lang niet alles wat in deze Gourmet staat, want het staat boordevol verhalen en in ieder geval 57 zomerse recepten.

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.