Lekker Leven 6/2009

Lekker Leven 6-2009Het grote voordeelnummer is Lekker Leven deze maand. Alle recepten in deze Lekker Leven zijn onder de 1,50 per persoon. Maak bijvoorbeeld een budgetbuffet, alle hapjes samen kosten maar 4,95 per persoon, maak een heerlijke pastasalade, auberginerolletjes of prosecco met aardbeien en basilicum. Verder allerlei handige traktatie-ideeën en andere ideeën voor een kinderfeestje, allerlei bespaartips en wat kan je maken voor een appel en een ei. Natuurlijk is ook de rubriek seizoensvers helemaal in het teken van het grote voordeel. Lekker Leven is het gratis magazine van Super de Boer.

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.