Jamie Magazine 5

Jamie MagazineJamie Oliver blijft in dit nummer van Jamie Magazine dicht bij huis en heeft er een ‘Great British Issue’ van gemaakt. Zo is Jamie op bezoek bij het ‘National Ballet‘, meer over het inmaken van groenten en fruit en zondagse lunches uit de tuin van Jamie zelf. Verder de beste pubs van Groot-Brittannië op een rij, Mitch Monks gaat de zee op en heeft verschillende recepten met vis, wat staat er op het menu bij een cricket wedstrijd, een van Engelands meest populaire sporten en veel recepten met frambozen. Natuurlijk wordt er in dit nummer weer gereisd, deze keer naar Belfast, is er weer een receptenposter met recept-ideeën voor 2 maanden en Emma Tisser sluit deze Jamie Magazine af met een striprecept ‘Banoffi Split’, lekker! Dit en veel meer lees je natuurlijk in de nieuwste Jamie.

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.