1000 Seconden door Wouter Keersmaekers & Anne de Baetzelier

1000 seconden1000 Seconden is een kookprogramma op de Vlaamse commerciele zender Vitaya. In 1000 seconden moet er een driegangen menu op tafel staan, wat chef-kok Wouter Keersmaekers van restaurant de Schone van Boskoop voor elkaar moet krijgen. Van dit programma is nu een kookboek verschenen met 72 snelle en verrassende gerechten uit het programma 1000 seconden. De recepten in dit boek zijn bedoeld voor een echte hobbykok en passen zeker thuis in een gastronomisch diner voor vrienden. Maak bijvoorbeeld gemarineerde mosselen met sojasaus en coulis van groene kruiden, kabeljauw met een panade van varkenskop, gestoofde postelein en graanmosterdsaus en leopolddruiven met een crème van mascarpone en verras zo je gasten. Elk recept in dit boek is voorzien van een foto van het eindresultaat.

Titel: 1000 Seconden
Auteur: Wouter Keersmaekers & Anne de Baetzelier
Uitgever: Standaard
Verschijningsjaar: 2008
Winkelprijs: 7,99

(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.