Smaak 49

trendsettend Belgisch magazine Smaak nummer 49Terrasjestijd in het trendsettend Belgisch magazine Smaak deze keer met heerlijke zomerse hapjes en drankjes. Zo vind je in smaak gerechten met gele tomaat van Frank Fol, lees het kruidenverhaal van Winiefred van Killegem inclusief onder andere een recept voor muntcake en proef van het leven met Leffe. Verder wokken vs. stoomkoken, meer over de Belgische wijngaarden en de beste bier- en champagneadressen in West Vlaanderen en Vlaams Brabant. Stapsgewijs, in foto’s, wordt een makreel met witte wijn gemaakt, de kookman bekijkt de framboos en maakt een bizcocho met frambozen en vanillesaus. De recepten in deze Smaak geven je een vakantiegevoel bij je thuis. Dit en nog meer culinaire hoogstandjes lees je in Smaak.

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.