Olive September 2009

Olive september 2009 issueHet september nummer van Olive is een Italiaanse special. Italiaanse chefs zoals Giorgio Locatelli, Antonio Carluccio en Gennaro Contaldo koken op budget de heerlijkste Italiaanse gerechten, Gordon Ramsay bindt de strijdt aan met een lezeres voor de beste tiramisu en de ‘coole’ Italiaanse keuken, gerechten voor warme dagen. Verder kookt John Torode met kalfsschenkel enkele Italiaanse gerechten, is er voor ele dag van de maand september weer een lekker gerecht en weer 7 recepten voor 35 pond. Leuk is het item ’21 dingen die je zou weten als je oma Italiaanse was’, 21 Italiaanse eetweetjes op een rij. Verder gaat Olive undercover bij de pizza-ketens, wie heeft de beste pizza margarita van Groot-Brittannië, een gids over Toscane en Marina O’Loughlin stuurt een kaartje van Sardinië. Dit en nog meer in dit Italiaanse nummer van Olive!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.