Lekker Thuis Koken met Liefde door Piet Huysentruyt

Koken met liefdeKoken met Liefde is alweer het achtste deel in de reeks ‘Lekker Thuis’ kookboeken van Piet Huysentruyt. In dit deel is er aandacht voor zinnenstrelende gerechten. Er worden ingrediënten in de recepten gebruikt waar stimulerende eigenschappen worden toegeschreven. Deze ingrediënten zijn bijvoorbeeld asperges of oesters. Het boek is verdeeld in ‘voor- of lunchgerechten’, ‘asperges’, ‘visgerechten’, ‘vleesgerechten’ en ‘desserts’. Wat dacht je bijvoorbeeld van een recept van iets goedkoop met wat duurs, zoals roerei met truffel, iets simpels zoals paling in room met oesterzwammen of een taartje van passievruchten en pompoen. In ieder geval voor alle recepten geldt, als ze met liefde gemaakt worden zijn ze dubbel zo lekker.

Titel: Lekker Thuis – Koken met liefde
Auteur: Piet Huysentruyt
Uitgever: Standaard
Verschijningsjaar: 2004

(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.