delicious. September 2009

delicious. september 2009Oh la la … delicious. gaat op zijn Frans, en staat in het teken van bistro-koken. Geniet van een voorproefje van de lekkerste desserts uit de Franse kookbijbel ‘Cuisine’ van Francoise Bernard, van een voorproefje uit het kookboek ‘Parijs’ van Danyel Couet, van de gerechten van restaurant Pastis of van de kracht van knoflook. De rubriek ‘de gids reist deze keer af naar het Franse Lille en ontdekt daar allerlei lekkere culinaire adressen, zelfs Bill Granger kookt onder de Franse vlag, Cor Hospes zit aan tafel met Aurelien Poirot van The Grand en Marjan Ippel schrijft over bistro, of is het eigenlijk bystro op z’n Russisch? Een nieuwe rubriek in delicious is de rubriek kookclub, waarin deze keer c uit Driebergen centraal staat. Nog meer Franse en andere ‘lekkere’ artikelen lees je in deze delicious. Klik hier voor een voorproefje van het laatste nummer.

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.