Budgetkoken door Marleen van Gaver

Budgetkoken onder de 2,5 euroOok eten kan een dure aangelegenheid zijn dat kan drukken op het budget. Met het kookboek ‘Budgetkoken‘ kan je zelfs voor maar 2,50 per persoon koken en dat is natuurlijk fijn in deze crisistijd. In Budgetkoken heeft schrijfster Marleen van Gaver veel recepten verzameld, een boek vol lekker gezond & goedkoop koken. Het boek begint met een inleiding met tip om goedkoper te kopen, kies bijvoorbeeld voor de huismerken, koop zo weinig mogelijk kant-en-klaar en gooi zo weinig mogelijk overschotjes weg. Het boek is verder ingedeeld in ‘lunchgerechten’, ‘soepen’, ‘salades’, ‘quiches en pizza’s’, ‘lekker Belgisch’, ‘gevuld’, ‘in de oven’, ‘in 1 pan’, ‘rijst’ en ‘pasta’. Alle recepten zijn stapsgewijs geschreven en van veel recepten is er een foto van het eindresultaat. Het register is niet ingedeeld op ingredi├źnt maar op bedrag, zo weet je dat je voor 1 tot 2 euro een Aalsterse ajuintaart kan maken of voor 5 tot 6 euro een gehaktbrood met mozzarella kan maken. Budgetkoken is een leuk boek met lekkere en makkelijke recepten. Wil je nu al een voorproefje van de recepten, neem dan een kijkje op de site van Budgetkoken.

Titel: Budgetkoken
Auteur: Marleen Van Gaver
Uitgever: Standaard
Verschijningsjaar: 2009
Winkelprijs: 9,95

(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

0 gedachten over “Budgetkoken door Marleen van Gaver”

  1. wij zijn superblij met het boek van Marleen.heerlijke recepten, niet duur, meestal snel klar te maken.
    maar heeft zij nog meer boekjes geschreven?
    Willen we heel graag weten

    Arnold nijhuis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.