Culinaire Ambiance Juli 2009

Culinaire Ambiance juli 2009Deze Culinaire Ambiance staat in het teken van de zee. In terroir een hommage aan de haring, alles over de mossel, Stephane Buyens en Phillippe van den Bulck maken recepten met mossel als hoofdingrediĆ«nt, ook worden de smaken van Zeeland ontdekt en wat zijn de favoriete kustadressen van Ambiance. Verder maakt Geert van Hecke in hippe klassiekers de dame blanche op zijn manier en zie je ook de dame blanche volgens ‘Ons Kookboek’. Ambiance zit aan tafel met Sergio Herman en praat over onder andere zijn nieuwe ondernemning Bar Resto Pure C. Neem een kijkje op de markt van Nieuwpoort en een interview met de dame achter de beste foodblog van Vlaanderen, Inge Dries van Culinair Atelier. In proeverij meer over de opmars van de Bag-In-Box wijnen en daarnaast een item over ‘goud in het glas, een proeverij van de bieren van West-Vlaanderen. Dit is nog lang niet alles, in Ambiance staan nog veel meer lekkere recepten en interessante culinaire items.

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.